Skap en unik atmosfære med SPACE

SPACE fra Detale CPH forener nær og fjern ved å bringe mystiske, galaktiske overflater til deg.

Gi veggene dine et kunstnerisk uttrykk og tillat deg selv å bli forført av det fløyelsmyke spillet i finishen. SPACE er en metallisk pasta som gir en delikat, metallisk effekt. To vegger med SPACE vil ikke bli like - det er sjarmen ved det!
Space fra Detale CPH

12 spennende farger

En veggfarge er så mye mer enn bare en farge. Farger skaper atmosfærer, fremkaller følelser og definerer uttrykket i et rom.

I SPACE serien vil du finne to forskjellige typer metallpasta. Fargene Eris, Nova, Aurora, Orbit, Norma, Vega og Infinity er utviklet med en teknologi som gir et skiftende ton-i-ton uttrykk.

Se SPACE One Tone her

Mens fargene Cosmo, Element, Gravity og Eclipse gir en to-tonet look. Den metalliske effekten vil skinne sporadisk over overflaten og skape spennende kontraster.

Se SPACE Two Tone her

Påføring

SPACE er svært lett å påføre, og gjør det derfor veldig enkelt å skape et unikt uttrykk i hjemmet helt selv. Den metalliske pastaen påføres på veggen med et lag ved hjelp av en sparkelspade. Pastaen vil absorbere inn i overflaten, og den eneste forutsetningen er at produktet påføres på et slipt, pusset grunnlag. Du kan regne med å ha en ferdig SPACE vegg på 1-2 dager.

Se hvordan:
SPACE Two Tone påføring